Hvem møter du hos oss?

Jeanette Sleveland

Jeanette har jobbet fulltid med utvikling av mennesker og organisasjoner siden 2006, i hovedsak via utdanning, kurs og bedriftsinterne prosesser. Hun har sertifisert og utdannet hundrevis av coacher og ledere i coaching og coachende lederskap.

Hun har holdt foredrag, kurs og undervist på CoachTeam - House of Leadership sin leder- og coach utdanning fra 2006 til 2020. I perioder har hun også undervist på ulike høyskoler og universiteter, blant annet Atlantis Medisinske Høyskole, Active Education (samarbeid med Høgskolen i Innlandet) og CoachTeam – House of Leadership sitt samarbeid med Universitet i Agders (UiA) etterutdanningsprogram på studiet: Kreativ ledelse og coaching.

I tillegg til å kjøre kurs og undervise er Jeanette eier og leder av Mentalskolen.

Bakgrunn:

Mariann Deila

Mariann Deila har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang, gjennom drift av eget firma i Porsgrunn. Hun coacher en-til-en, i tillegg til å holde kurs og workshops i selvledelse, kommunikasjon og coaching.

Mariann er, som Jeanette, en av kun fem internasjonalt sertifiserte trenere i Norge innen sitt fagfelt, som betyr at hun er kvalifisert til å kurse og sertifisere andre coacher innen nevrosemantikk.

I tillegg til å jobbe med coaching og kurs, er Mariann fysisk trener, og har ukentlige gruppetreninger både offline og online.

Du kan lese mer om Mariann på www.marianndeila.no 

Bakgrunn:

Kristin Klæboe

Kristin er utdannet adjunkt og har undervist på alle ti trinn i grunnskolen. Hun har også mange års ledererfaring, hvor rekruttering, salgstrening, ledertrening og teambuilding var viktige arbeidsområder. På det meste ledet hun en salgsstyrke på nærmere 500 konsulenter, og ved å avdekke evner og talenter de ofte ikke visste de hadde selv fulgte hun mange av dem på veien fra helt ferske selgere til ledere. Den såpass varierte erfaringen gir henne mye å spille på i coachingen.

I en coachingprossess med Kristin kan du forvente

 • å bli bevisst på «sannheter» og overbevisninger som holder deg fast i gamle spor – og hjelp til å finne nye
 • en kunnskapsrik og god sparringspartner 
 • en empatisk og utfordrende coach som leder deg trygt gjennom prosessen din

Kristin har lang erfaring i å være en støttespiller for mennesker i egen vekst og utvikling, og er ikke redd for å utfordre de hun coacher - for at de skal komme lengst mulig. I tillegg til coaching og å undervise på coachutdanningen til Mentalskolen, tilbyr Kristin også kurs, foredrag og workshops.

Bakgrunn: 

 • Internasjonalt sertifisert NLP Neuro-semantics Trainer hos International Society of Neuro-semantics (Mexico 2023).
 • Sertifisert coach i Den Norske CoachForening (2020).
 • Sertifisert 4MAT MTD hos CoachTeam AS (2020). 
 • Sertifisert Quantum Leap Business Coach hos CoachTeam AS (2020).
 • Kreativ ledelse og coaching nivå A, B og C v/Universitetet i Agder og CoachTeam AS: (2018-19).
  Sertifikater:  NLP Business Practitioner, NLP Business Master Practitioner og 
  Accessing Personal Genius. 
 • Norsk II, videreutdanning for småskole og mellomtrinnet v/Høgskolen i Hedmarkt (2005).
 • Informasjonsteknologi i skole og samfunn, og Innføring i informasjonsteknologi for lærere v/Universitetet i Agder (1998).
 • Allmennlærerutdanning v/Universitetet i Agder (1993-1997).

Signe-Marie Hernes Bjerke

Signe-Marie, eller Sigma blant venner, startet Teambyggerne i 2017, etter 16 år som ledelseskonsulent og kursholder i Det Norske Veritas. Hun har Lean black belt-utdanning og er ekspert på en rekke rammeverk innen arbeidslivet. Hun er også profesjonell fasilitator, pedagog og kursleder, samt mentaltrener og DNCF-sertifisert coach.

Vi lever i en turbulent tid med mange endringer. Derfor er det mange virksomheter som ønsker å innføre «smidige» arbeidsmåter. For å lykkes må hele virksomheten over på et nytt tankesett, og skape arbeidsplasser med growth mindset og psykologisk trygghet. I slike virksomheter er det stor etterspørsel etter coacher som kan støtte ledere og team i prosessen. Sigma brenner for å utdanne smidig-coacher som vet hvordan de kan bidra til å skape arbeidsplasser der folk trives og får brukt mer av sitt sanne potensial.

Signe-Marie er kursleder på Trinn 5: «Fra coach til smidig-coach – Smidig tankesett og psykologisk trygghet på arbeidsplassen»

På jakt etter en bedriftsintern coach?

Vi har knyttet til oss noen av de beste coachene og mentaltrenerne i landet, som jobber kognitivt og med evidensbasert coaching.

De har gjennom år har vist at de leverer toppscore og holder seg oppdatert via vårt interne utviklingsprogram ChangingMinds.

Vi har faktisk så mange dyktige coacher i stallen at vi er villige til å hjelpe deg og din bedrift med å finne den perfekte match, og dette gjør vi helt uten kostnad. Vi har allerede utleid bedriftsinterne coacher til flere større selskap i landet.

Er du på jakt etter en intern bedriftscoach på hel eller deltid? Ta kontakt med oss, og sammen finner vi den beste matchen for deres behov. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å finne den perfekte coach til deg og/eller ditt firma.