Hvem møter du hos oss?

Jeanette Sleveland:

Jeanette har jobbet fulltid med utvikling av mennesker og organisasjoner siden 2006, i hovedsak via utdanning, kurs og bedriftsinterne prosesser. Hun har sertifisert og utdannet hundrevis av coacher og ledere i coaching og coachende lederskap.

Hun har holdt foredrag, kurs og undervist på CoachTeam - House of Leadership sin leder- og coach utdanning fra 2006 til 2020. I perioder har hun også undervist på ulike høyskoler og universiteter, blant annet Atlantis Medisinske Høyskole, Active Education (samarbeid med Høgskolen i Innlandet) og CoachTeam – House of Leadership sitt samarbeid med Universitet i Agders (UiA) etterutdanningsprogram på studiet: Kreativ ledelse og coaching.

I tillegg til å kjøre kurs og undervise er Jeanette eier og leder av Mentalskolen og Pedagogskolen.

Bakgrunn:

Mariann Deila

Mariann Deila har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang, gjennom drift av eget firma i Porsgrunn. Hun coacher en-til-en, i tillegg til å holde kurs og workshops i selvledelse, kommunikasjon og coaching.

Mariann er, som Jeanette, en av kun fem internasjonalt sertifiserte trenere i Norge innen sitt fagfelt, som betyr at hun er kvalifisert til å kurse og sertifisere andre coacher innen nevrosemantikk.

I tillegg til å jobbe med coaching og kurs, er Mariann fysisk trener, og har ukentlige gruppetreninger både offline og online.

Du kan lese mer om Mariann på www.marianndeila.no 

Bakgrunn:

På jakt etter en bedriftsintern coach?

Vi har knyttet til oss noen av de beste coachene og mentaltrenerne i landet, som jobber kognitivt og med evidensbasert coaching.

De har gjennom år har vist at de leverer toppscore og holder seg oppdatert via vårt interne utviklingsprogram ChangingMinds.

Vi har faktisk så mange dyktige coacher i stallen at vi er villige til å hjelpe deg og din bedrift med å finne den perfekte match, og dette gjør vi helt uten kostnad. Vi har allerede utleid bedriftsinterne coacher til flere større selskap i landet.

Er du på jakt etter en intern bedriftscoach på hel eller deltid? Ta kontakt med oss, og sammen finner vi den beste matchen for deres behov. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi hjelper deg å finne den perfekte coach til deg og/eller ditt firma.