Mentalskolens
Coachutdanning trinn 2

Trinn 2
Målrettet systemisk coaching 

Som coach er en av dine viktigste oppgaver å lede coachingprosessen mot et spesikt, målbart og forhåndsdefinert resultat. Gjør du ikke dette og lar hvert møte være opp til tilfeldigheter, vil også resultatene bli deretter. For å kunne gi de gode varige resultatene gang på gang og ikke bare innimellom, må du ha et system som ivaretar strukturen for fremdrift. På dette trinnet vil du i tillegg til å lære mange nye dyptgripende og effektive teknikker lære deg rammeverket av hvordan forstå coaching som fag og profesjon. Du lærer hvordan du jobber prosessuelt mot et avtalt mål og hvordan du skiller prosessmål fra de enkelte timene i en prosess og hvordan det hele henger sammen. Du får strukturen for hvordan du legger opp et coachingforløp og lærer å lytte etter de mønstre som hindrer ønsket utvikling.

Meld meg på trinn 2

Praktisk info:

Kurs: Trinn 2
Målrettet systemisk coaching


Datoer for samlinger: 
Introdag:  9.12.2021 (på nett fra 9-12)
Modul 1:  19.-21.1.2022
Modul 2:  14.-16.2.2022
Modul 3:  16.-18.3.2022
Modul 4: 27.-29.4.2022

Tid: 09.00 - 17.00 alle dagene (om ikke annet er oppgitt)

Beregn noe tid til øving og kollokvie arbeid mellom modulene

Sted: Porsgrunn (Hotell Vic).

Begrenset antall plasser!

Din investering: 40.000,-

Krav til forkunnskap:

 Dette trinnet krever at du har noe forkunnskaper om coaching. Det kan være trinn1, NLP Practitioner eller annen relevant basiskunnskap om kommunikasjon og coaching. Er du i tvil om du kvalifiserer så ta kontakt, så finner vi ut av det sammen. 

Er du i tvil om du er kvalifisert – ta kontakt, så finner vi ut av det sammen.

Sertifiseringer:

Dette kurset gir deg internasjonal sertifisering i Coaching Genius, flaggskipet innen nevrosemantikken. Det utgjør også andre modul av tre for å bli internasjonalt sertifisert Meta-Coach under paraplyen "The International Society of NeuroSemantics". 

 

Pensum:

Coaching Genius Manual av Michael Hall
The Quantum Leap Coach System av Femke Mortimore
Kursmateriell i egen kursportal (inkluderer videomoduler, skriv, oppgaver)

TIlleggslitteratur:
Figuring out People av Michael Hall

Kursledere:

Kursledere er Jeanette Sleveland og Mariann Deila, begge internasjonalt sertifiserte NLP og Neuro-Semantics-trenere. 

(Du finner mer utfyllende informasjon om Jeanette og Mariann ved å trykke på navnene over).

 Hvorfor Trinn 2

Lær hvordan du jobber systemisk og prosessuelt mot et avtalt mål med coachee. Øk din forståelse for rammeverket som coaching er basert på, som fag og profesjon.

På trinn 2 lærer du dyptgripende og kraftfulle teknikker for endring. I tillegg til å få mye praktisk trening på teknikkene, lærer du om teorien og psykologien som forklarer effekten av dem. 

Jeg vil melde meg på trinn 2

Modul 1
Kartlegging for endringsarbeid

  • Forståelse, endring og strategiprosess
  • lytte etter mønstre og meta-programmer 

For å ta eierskap og kontroll over coachingprosessen er det essensielt at du som coach gjør et grundig karleggingsarbeid. Dette arbeidet vil være grunnlaget for resten av prosessen med din coachee, enten du vil jobbe 1:1, team eller bedrifter.

Modul 2
Øvelser for endring: Coaching Genius 

Ditt dypdykk i Nevrosemantikk og forståelsen av hvordan hjernen ikke jobber lineært men har sin egen logikk (psyko-logikk).

Du lærer hvordan meningslagene er skrudd sammen og hvordan du jakter på de øverste meningslagene som holder alt det andre sammen.

10-14 nye kraftfulle modeller for endringsarbeid

Les mer her

Modul 3
En Coachingprosessen fra A til Å

  • Hvordan få en bestilling på en coaching prosess og vite at dette er det reelle og viktigste for coachee å ta tak i.
  • Hvordan strukturere videre samtaler så du vet at dere jobber i riktig retning og mot det målet som er forhåndsdefinert og avtalt i starten av prosessen.
  • Hvordan forstå hva som er forskjell på mål for en prosess og bestilling av en time og hva er egentlig et godt nok bevis på at en endring har skjedd?

Modul 4
Praktisk Coaching

 

Vi setter sammen alt vi har lært til nå og øver øver og øver. 3 dager til ende  med feedback og refleksjoner underveis for å virkelig få maksimalt ut av hver eneste øvingsrunde.

Velkommen til en coachingfest!