Gratis webinar torsdag 6.mai kl 09.00 - 10.00

Nevrovitenskap og coaching

med Jeanette Sleveland live

Nevrovitenskap og coaching - er ikke det to forskjellige disipliner?

Forskning på hjernen og menneskesinnet har gjort enorme fremskritt de siste 30 årene. Mange beskriver utviklingen i nevrovitenskapen som en revolusjon i vår viten om menneskers adferd og potensiale. Den gir oss helt ny forståelse av hvordan interne prosesser henger sammen i hjernen og nervesystemet vårt.

Kognitiv nevrovitenskap er en tverrvitenskapelig disiplin som kombinerer resultater fra forskjellige forskningsfelt. Psykologiske teorier om mental prosessering, og nevrovitenskapelig og biologisk forskning om hjernen integreres, for å gi dypere innsikt i hvordan den fysiske hjernen gir opphav til tanker, ideer, holdninger og adferd.

Kanskje ikke så rart at alt dette også berører coachingfeltet? Et felt hvor vi jobber mye med bevissthet, forståelse og endring.

I mitt yrke som coach over 15 år har jeg fundert mye over hvilken forskning som ligger til grunn for de teknikkene og øvelsene jeg bruker og det førte meg inn i forskningens verden.

Er du også nysgjerrig på hvordan dette henger sammen og har lyst til å finne ut hvordan denne forskningen er høyaktuell for oss coacher, så bli med på webinaret 6. mai klokken 09.00 -10.00.

 


Hva får du i webinaret?

  • Ny innsikt og teknikker du kan ta med deg direkte inn i dine og dine kunders endringsprosesser.

  • Du får oppdatert gammel og utgått kunnskap ved at vi knuser myter om endringsarbeid og coaching.

  • Kunnskap om hva som er det eneste beviset vi har for at endring faktisk har funnet sted.

Webinaret passer for deg som:

  •  Er coach eller driver med   endringsarbeid på andre måter.

  •  Er vitebegjærlig og ønsker å være i utvikling.

  •  Er interessert i en kognitiv tilnærming til coaching og endringsarbeid.